Tackle For fluefiskeri

ønsker at fange de store fisk? Find den bedste fluefiskeri fluer kan du få.

Dit fluefiskeri fluer er svaret på dine spørgsmål om, hvordan at fange de store fisk i vandet. Dit fluefiskeri fluer er en af de vigtigste dele af en fiskeriaktivitet. For uden en flue i din linje, kan du faktisk tiltrække og få så mange fisk.

Flyve fiskeri fluer, almindeligt kendt som “mønster” til fiskeri entusiaster, er kunstige lokker bundet i dine linje, der er lavet med tråd, fjer og pels. Engang imellem er fluer sammensat med bly (i vægt), kunstværk, perler, bånd og andre forskellige slags materialer.

For dig at vide, er fluer forskellige til lokker. Lokker er agn med tilstrækkelig vægt, som kan smides på en konventionel grej. Mens en flue er kendetegnet ved mangel på vægt og skal være knyttet til en fluestang, fordi kun en fluestang kan være bøjet af en fluelinen.

At finde dine bedste fluefiskeri fluer, er der tusindvis af dem på markedet. Du kan finde dem i nogen sport fiskeri butikker i nærheden af dig. Fluefiskeri fluer er designet med forskellige tilbehør og kategoriseres for de bedste resultater, disse er følgende:

Tør flyve-it ligner som et insekt, der flyder på vandoverfladen. Tør flyve skal bundet på en lys krog, så det kan flyde let. En teknik, ved hjælp af en tør flyve er at kræve det til en lang tørring periode, så hvis du vil bruge det igen, det kan flyde igen i vandet perfekt. For at flyde tør flyve, skal du pisk det i flere hurtige slagtilfælde af til luftbårne fluelinen, kendt som falsk støbning i luften. Fange fisk ved hjælp af en tør flyve, er det tilrådeligt at fisk nedstrøms som fisken er lettere at få.

Vådflue-it ligner som et insekt, som er under vandet. Vådflue kan tiltrække fisk som det efterligne nogle vandlevende insekter, druknede insekter og larver i tidligt eller sidste faser, der svømmer op til overfladen for at klækkes. Våd fluer er bundet med hale, vinger, krop og en soft hackle. Teknik for at bruge det er at fiske det ned eller på tværs af swing. Da fluelinen er støbt over til stream langs nuværende og derefter bærer det er efterfølgende indtil linjen i direkte position af brugeren.

Streamer flyve – det efterligner til en sårede eller døde fisk. Hvis du fange nogle rovfisk, er streamer fly bedst. Dette er fordi de rovfisk vil bide streamer af nysgerrighed samtidig beskytte deres gydende steder.

Nymfe flyve-it ligner som et insekt, der lever under vandet. Det efterligner igler og larver. Ved at bruge nymfe fly, skal du binde det på en tungere krog så for at holde det under vandet i lang periode.

Før du placerer din fluer, er praksis med ordentlig Fluebinding meget vigtigt. Du kan lære det fra forskellige fiskeri bøger, online fiskeri steder, eller helst ved hjælp af din egen fantasi.

Endelig, det bedste træk i at finde dine foretrukne agn eller fiske fluer er at spørge andre erfarne lystfiskere eller fiskere. Bede dem om rådgivning og tips om hvordan fluerne virkelig arbejde. De kan virkelig hjælpe på dit mål for at fange de store fisk. For i dit fiskeri flyve, kan du få fisk du venter. Held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.