Sælger på eBay: hvad du bør vide

Håb om at opbygge din egen lille virksomhed? I dag er vender millioner af amerikanere til eBay, hvor online salg er hurtig og enkel, når du er bevæbnet med tidstestede strategier for succes. Følg disse enkle bedste praksis anvendes af Ebay’s mest succesfulde sælgere og se dit salg soar.

1. register. Du skal registrere og oprette en konto, før du sælger på eBay. Registrere ved at klikke på linket “Registrer” i toppen af enhver eBay.com side. Registrering er gratis og tager kun et par minutter. For at begynde at sælge, klik på linket sælge øverst på siden og følg anvisningerne.

2. Tilmeld dig PayPal, en online betalingstjeneste, der gør det muligt for enhver person eller virksomhed med en e-mail-adresse til sikkert, nemt og hurtigt sende og modtage betalinger online

3. gør dit hjemmearbejde. Før notering en vare på eBay, er det en god idé at forske lignende varer, der allerede er solgt med succes på webstedet. Du kan finde gode oplysninger om priser, funktioner og nøglen beskrivelser, at tiltrækker købere.

4. liste dit element. Vælg din titel omhyggeligt, ved hjælp af søgeord, der vil drive trafik til din fortegnelse. Også give klare tilbagesendelsespolitikker, shipping politikker og prissætning.

5. Opret køber tillid. Jo mere kundevenlig din politikker, jo mere du vil kunne konvertere potentielle købere til kunder. Tilbyde politikker, som gør det nemmere for købere at købe dine varer.

6. pris det rigtige. Kom det første bud er kritisk, som andre købere er generelt mere tilbøjelige til at hoppe i, hvis de ser der er allerede bud på en vare. Der er også fast pris muligheder, såsom funktionen “Buy-det-nu”.

7. merchandise. Maksimere dit salg gennem effektiv merchandising. En kyndige titel, velskrevet beskrivelse og klare billeder kan give din vare kanten!

8. forsendelse. Sælgere, der tilbyder forsendelse via en sporbar metode vil øge deres succes.

9. Vær opmærksom på din feedback. Lytte til den feedback, du får fra din købere og meddele ændringer fra hvad der bliver sagt. Dette repræsenterer din online omdømme og være opmærksom på hvad der er sagt kan resultere i en større salgsmængde.

10. vokse din virksomhed. Lære af små-business-eksperter i eBay Fællesskabet på eBay Live!, en tre-dages fejring af læring og sjovt. Det vil blive afholdt juni 13-15, 2006 i Las Vegas og tilbyder indsigtsfulde klasser og hands-on labs, der giver dig den virkelige oplevelse at tage din succes til det næste niveau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.