Navngive din lokale virksomhed

Hul i vejen billeder: Normalt dette navn ville skabe et positivt billede til en biograf. Men i Shelburne Falls, Massachusetts, hvor iskold huller i Deerfield floden løber gennem landsbyen er et skattet del af landskabet, navn fungerer godt.

Når du navngiver en virksomhed, hvis geografiske rækkevidde og klientel er hovedsageligt lokale, kan du bruge øgenavne, regional eller byen lore, lokale in-jokes og historiske referencer, der kan være tabt på udenforstående. Underbevidsthed, slags navne køre hjem beskeden, “Vi er forankret i dit samfund.”

Udover funktioner i landskabet, overveje disse kilder til inspiration:

* By øgenavne. Nogle beboere i Northampton, Massachusetts henvise kærligt til det som “Noho,” så et lokalt studie kalder sig Noho Yoga. Happy Valley gaver i nærheden Amherst spiller også off en lokale Brugernavn.

* Historiske referencer. Paradise kopier, Paradise Spa og Paradise Taxi henvise til lokalt velkendt, at i 1851, svensk sangerinde Jenny Lind udtales Northampton “paradis i Amerika.” Beboere forstår ligeledes, at teatret Calvin hyldest til Calvin Coolidge, der før han bliver USA ‘s præsident var borgmester i Northampton.

* Arkaisk navne. Geografiske navne ikke længere i brug kan have den samme slags cachet for lokalbefolkningen i know. Norwottuck Realty Company og Nonotuck Community School både henvise til Native American navne for hvad der nu Northampton.

* Lokale in-jokes. Upingil gård i Gill, Massachusetts “humoristisk beskriver sin beliggenhed perfekt for dem af os, der bor her”, en kollega fortæller mig. “Jeg er sikker på, at ejeren af gården er blevet refereret til som” hr.. Upingil’ af udenforstående, der ikke forstår ordspil i gårdens navn. ”

Homegrown industrier og maskotter for high school og college atletisk hold i området kan også inspirere business navne med en lokal aura.

Hvad med lokalt inspireret navne for virksomheder, der gør forretning nationalt eller internationalt? I de fleste tilfælde, vil ikke sådan et navn registrere meningsfuldt på afstand. Det vil ikke skade men vil ikke hjælpe virksomheden, enten. I værste fald sådan et navn kan give bagslag.

For eksempel, Nobscot Corporation er opkaldt efter en Algonquin indisk ord betyder “stenet sted” og hentyder til en lille landsby i Massachusetts frekventeres af forfatteren Henry David Thoreau. Nobscot kommer på tværs af borgerligt i USA men fremkalder snickers i England, hvor “nob” er slang for en privat del af den mandlige anatomi.

Bruge mine eksempler fra Massachusetts til gnist indsigter og ideer til dit eget sprog, hvis du har en lokal virksomhed til navn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.