12 grunde til markedet med postkort

Hvis din marketing aktivitet ikke omfatter postkort, du med udsigt over en yderst effektiv og meget billig salgsværktøj. Her er 12 af de mange grunde postkort bør være en del af dit marketing program…

1.Postkort arbejde for enhver virksomhed

Postkort kan producere alle former for salg aktivitet for alle typer af virksomheder. For eksempel, de kan producere Webstedstrafikken til online marketingfolk, gulvet trafik for detailbutikker, salg fører til direkte markedsførere.. .og bare om enhver anden form for salgsaktivitet en virksomhed ønsker.

2.Design af postkort er enkel og ukompliceret

Designe en effektiv postkort er ikke kompliceret. Det kan være så simpelt som at udskrive din bedste lille annonce på en 4 x 6 card og sende den til en liste over potentielle udsigter. Postkort fungerer normalt bedst når beskeden er kort og postkortet ligner ved første øjekast en besked fra ven.

3.Udskrivning af postkort er let og billig

Du kan udskrive postkort med din egen computer til omkring 1 eller 2 cents hver.. .eller få dem udskrevet professionelt for omkring 4-8 cent hver.

4.Der er en særlig lav Porto sats for postkort

Du kan sende enhver mængde af postkort af First Class Mail i USA for kun 23 cents hver. Det eneste krav er, at postkortene skal være mindst 3 1/2 x 5 inches, men ikke større end 4 1/4 x 6 inches.

5.Postkort får næsten altid læst

Fordi postkort leveres “klar til at læse”, vil næsten alle læse det – selv folk, der normalt smider ud af andre typer af direct mail uden at åbne den.

6.Postkort giver hurtige resultater

Fordi postkort er enkel og nem at bruge – producerer de resultater hurtigt. Du kan mail postkort inden for et par dage for at beslutte at bruge dem… .og vil du begynde at få salgsaktivitet 2 eller 3 dage senere.

7.Postkortene er effektiv til at generere Web site trafik

En af de mest effektive postkort formater blot viser et par fordele ved et produkt eller en service på kortet og fortæller læseren til hvor de kan få flere oplysninger. Dette gør dem ideelle til at generere trafik til et websted.

8.Postkort formere sig

Postkortene er som små skilte – og de er nemme at håndtere. De ofte får reddet af modtagere eller videregivet til andre.. .providing yderligere eksponering af din annoncering besked.

9.Markeder kan målrettes præcist med postkort

Du kan præcist målrette din bedste markeder ved at sende postkort kun til mailing lister over udsigterne sandsynligvis vil være interesseret i hvad du tilbyder.. .og, der også har en historie af handler på tilbud, der interesserer dem.

10.Postkort markedsføring resultater er let at måle

Postkort genererer normalt over 90 procent af deres samlede svar inden for 7 til 10 dage. Dette gør det muligt for dig at hurtigt og præcist vurdere resultaterne af en Postkortkampagnen.

11.Postkort sætte dig i kontrol over din salgsaktivitet

Du kan hurtigt boost (eller reducere) din salgsaktivitet når som helst du ønsker ved at blot regulere antallet af postkort du mail og hvor ofte du indlevere dem.

12.Postkort skjule din markedsføring fra konkurrenter

De fleste reklamer bruger massemedierne hvor dine konkurrenter høre eller se, hvad du gør – og kopiere den. Postkort markedsføring er personlige. Kun du og dine kundeemner er klar over, hvad du gør.

Postkort kan være en af de bedste bevarede hemmeligheder af moderne markedsføring. De er yderst effektiv, meget billig, enkel at bruge.. .og de arbejder for enhver virksomhed. Du med udsigt over en profitabel markedsføring værktøj, hvis ikke bruger dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.