Sidste vilje og testamente – Det er ikke fordi du har penge

Vi kender alle nogen, der har arbejdet i årevis, men den person af en forælder har muligvis ikke økonomisk sikkerhed. En person, der er aktiv som advokat kan stadig se et kort fald i pensionsfonde og stadig være på udkig efter et nyt job.

Lad mig give dig det virkelige problem, i øjnene på de fleste kunder, som jeg mødes med, er det ikke om penge! Ja, sådan! At hyre en advokat til at hjælpe mig med at skrive min sidste vilje og testamente er ikke problemet. Problemet er, at vi ser på alt i vores finansielle cookies. Vi opfostrede os til at drømme stort. Jeg vil have dig til at få noget ud af denne oplevelse ved at tænke anderledes om dine penge, og hvad du gør med det.

Jeg husker, da jeg begyndte at arbejde for en virksomhed i fremstillingsindustrien, ville jeg ringe til en ven og fortælle ham, at jeg forlader. Da jeg forlod spørger jeg ham ” hvor skal du investere dine midler, er du bidrager til en 401K plan, bruger du gensidige fonde eller indeks fonde, højt udbytte besparelse obligationer, væske eller CD’er, hvor meget du har sparet, har du nogen indvendig info, hvor er du investerer, og hvornår har du planer om at gå på pension?

Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange gange jeg har hørt dette spørgsmål. Jeg ville svare med alt, men jeg var død forkert, og det er sandheden. Hvis jeg havde tilbragt blot et par nætter på min mobiltelefon eller på min computer, jeg ville have haft alle disse oplysninger. Jeg ville have været i stand til at lave en plan, der ikke ville have forladt mig i samme situation, som jeg var en måned tidligere.

Nedenfor er listen over spørgsmål, jeg vil stille mig selv. Hvordan vil du besvare dem? Opført her i stigende rækkefølge af betydning.

1. Hvilken uddannelse har du brug for eller vil have mig til bedre at gøre og være mig.

2. Hvad betaler regningerne længere.

3. Hvor meget vil det koste, hvor meget kan du spare, og hvor hurtigt har du brug for at få det?

4. Har du adgang til den rigtige person eller sted, der kan løse mit problem.

5. Er der andre faktorer, der skal overvejes?

Denne liste er præcis, hvad jeg foreslår en klient. Alt du skal gøre er at rette varerne og sætte dem i den rækkefølge, du ville spørge dig selv. På en side bemærkning. Jeg var feltrepræsentant for værdipapirfirmaet, hvor jeg hjalp med at producere kundeemner til kunder. Dette er noget, du måske også vil overveje.

Jeg var repræsentant for værdipapirfirmaet. Hvad jeg ikke forstod om området på det tidspunkt var adgangen til den rigtige person, der kan løse mit problem. Ser du, jeg havde forsøgt at sammensætte et program til at opnå dette, og jeg var bange for min afdeling. Jeg var bange for, at min afdeling ikke ville levere varen. Jeg var bange for, at vi ikke ville få noget gjort. Det er faktisk de samme spørgsmål, jeg har kunder opdrage, når det kommer til deres forsøg på at løse deres dilemma. Lån eller egenkapital linjer aldrig få finansieret, fordi vi ikke har den rigtige person.

Hvordan har jeg vende dette system rundt i en kort tid? Jeg ordnede det ved at fokusere på de rigtige mennesker. En af hovedårsagerne til, at vi ikke har den leje, der kan udføre opgaven så hurtigt, som du gerne vil , er, at vi ikke har de rigtige mennesker til at udføre arbejdet. Vi har ikke de rigtige mennesker til at forstå det aktiv, vi måtte have, og den måde, vi ville forbedre dette aktiv på. Vi har ikke de rigtige folk til at arbejde med den forhandler, vi lige har købt aktivet ud af. Så vi gik glip af en mulighed for at producere noget, der kunne have været gjort og gjort hurtigt. Noget, vi kunne have gjort på bare et par uger og inden for få dage i stedet for måneder.

Det tager kun én gang at lære noget nyt. Det tager kun én gang at gøre en enorm indflydelse. Så vær ikke bange for at bede om den hjælp, du har brug for for at gøre en forskel. Da jeg var tøve og bange for, hvad min afdeling skulle gøre med dette program forstod jeg, og fandt styrke i det faktum, at jeg havde adgang til den rigtige person, der kunne hjælpe mig, lige skibet! Det var min virkningsfaktor. Jeg kunne ikke have taget mere fejl! Hvem ville ikke være bange for at tage sig af mig?

Sæt energien i at spare tid, energi og penge ved at gøre, hvad du er bedst til! Du vil ikke have nogen grund til ikke at lykkes.

Det eneste spørgsmål at stille er, kan du holde varmen! Forhåbentlig vil du besvare spørgsmålet med et rungende ja!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.