Sådan sammenlignes realkreditlån

Der er mange typer realkreditlån. Du skal være opmærksom på forskellene mellem dem. Nogle realkreditlån giver dig mulighed for at justere størrelsen af din månedlige betaling. Du kan være begrænset i, hvor hurtigt du kan tilbagebetale lånet, eller du kan blive udsat for en straf. Vilkårene for dit lån kan påvirke det beløb, du betaler hver måned, eller justere det. Denne guide hjælper dig med at vælge den rigtige type realkreditlån til dig.
Rente

En rente for et realkreditlån er en måling af, hvor meget et lån koster en person baseret på typen og længden af tilbagebetalingsperioden. Renten for et realkreditlån vil variere fra den ene långiver til den næste. Det afhænger af mange faktorer, herunder de nuværende renter og realkreditprogrammet. Her er nogle tips til at hjælpe med at sammenligne realkreditlån. Den bedste realkreditrente for dig kan hjælpe dig med at træffe den rigtige økonomiske beslutning.
Långiver sigt

Låneperioden refererer til alle detaljer vedrørende et lån såsom rentesats, tilbagebetalingsperiode og eventuelle gebyrer eller sanktioner. Før du underskriver en låneaftale, er det vigtigt at gennemgå alle detaljer omhyggeligt. Du kan også finde skjulte gebyrer eller sanktioner ved at gennemgå lånevilkårene. For eksempel har et realkreditlån mange vilkår, og låneperioden kan variere fra en långiver til en anden. Du kan undgå at betale for meget ved omhyggeligt at læse lånebetingelserne.
Depositum betaling

Du bør begynde at spare så hurtigt som muligt, hvis du er en første gangs boligejer. Du har mange muligheder for at spare penge på din udbetaling. Du kan åbne en separat konto til din forskudsbetaling, hvis du ikke har meget ekstra opsparing. Det kan oprettes til at modtage skatterefusioner og andre fordele. Du vil være mere tilbøjelig til at spare op til din udbetaling hurtigere, end du tror.
Pant i pantsatte aktiver

Et pantsat aktivlån er en mulighed, der giver låntagere mulighed for at købe et hjem uden at lægge penge. Låntageren vil pantsætte et aktiv (normalt kontanter eller værdipapirer) til gengæld for lånet. En låntager kan pantsætte $ 30,000 værd af aktier for at være sikkerhed for et lån. Låntageren kan indløse alle aktier, der har en faldende værdi for at dække udbetalingen.
Piggyback lån

Piggyback-lån er en god mulighed, hvis du ønsker at få et andet realkreditlån. Piggyback-realkreditlån giver dig mulighed for at låne penge til at bygge bro mellem din første realkreditbetaling og købet af dit nye hjem. Du bliver nødt til at optage et andet realkreditlån eller friværdikredit og derefter bruge de 10%, der er tilbage fra dit første hjem, til at betale dit andet lån. Disse lån kan være risikable, men kan være det værd, hvis dit mål er at købe et hjem, inden du modtager en stor pengestrøm fra salget.