At være konkurrencedygtig i en GM

Udfordringerne i nutidens globale markedsplads tvinge virksomhederne til at kigge på at gøre tingene anderledes for at få det ekstra kant over deres konkurrence.

Ifølge Makino er en global udbyder af bearbejdning højteknologi, virksomheder, der gør tingene på samme måde de har gjort dem i de sidste 10-15 år sandsynligvis i en “tilbagevendende ensartet fælde”, eller “RUT,” mens det globale marked er forbi dem.

Hvorfor gøre noget anderledes? Produktiviteten er en stor grund. En 21st century ligningen forklarer hvad produktivitet kravene bliver for fremtiden; konceptet

at halvere antallet af mennesker, at dobbelt så mange penge, men gør tre gange mængden af arbejde.

Ved fremstillingen, dette begreb kommer rigtigt i dag. Virksomheder leder under hver sten efter muligheder for at forbedre produktiviteten, øge effektivitet og lavere omkostninger.

I mange maskinværksteder Centre bearbejdning sidde tomgang, mens manuel arbejde udføres stadig. Ved at gøre tingene på denne måde, får at virksomheder ikke mest ud af deres maskine eller deres personale investeringer.

I dagens konkurrenceprægede miljø, skal virksomheder identificere hvis de er kørt fast. For at forbedre, skal de være villige til at træde udenfor deres komfortzoner og skabe løsninger.

Kulturændring sker gradvist, og alle, især de mennesker, der er ud på gulvet, skal først have en høj grad af tillid til, at ny teknologi vil arbejde og fungere pålideligt før de omfavne det. Pålidelig, højtydende maskiner ikke kun producere resultater men også fjerne din virksomhed RUT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.